Overlijdensbericht

Overlijdensbericht van br. Oene Sikkema

Op zaterdagavond 3 april is thuis rond 20.30uur op 89-jarige leeftijd br. Oene Sikkema overleden.
Nadat hij twee weken geleden longontsteking kreeg, ging hij achteruit. Wonderwel knapte hij vorige week
weer op en had goede momenten.
Na het vorige weekend was hij echter lichamelijk op, toen de longontsteking weer de kop op stak en raakte hij in een coma.

De familie en zijn vrouw Aaltje hebben hem in alle rust kunnen loslaten.

Oene Sikkema hebben we niet vaak in de kerk gezien. Toch uitte hij zijn geloof in regelmatige gebeden die hij had met zijn Heer.
Naar buiten toe was dat voor hem lastiger.

De afscheidsdienst heeft op donderdag 8 april plaatsgevonden in onze kerk aan de Zevenhuisterweg.

Van de afscheidsdienst is een opname gemaakt, waarvan de link kan worden aangevraagd bij het secretariaat@pleinkerk.nl

Kaarten en condoleances kunt u sturen naar het thuisadres van zr. Aaltje Sikkema-Zuidema

Dit bericht heeft 0 reacties