skip to Main Content

Vrouwencontact

Een deel van de vrouwen in onze gemeente komt iedere twee weken bij elkaar. Tijdens deze bijeenkomsten is er ruimte voor een goed gesprek over het geloof maar ook alle tijd voor ontspanning. Dat alles vanuit het verlangen om het Licht van Jezus onze Heer door te geven en samen verbonden te zijn met de mensen om ons heen.

Ochtend en avond

De vrouwengroepen zijn verdeeld in een ochtend- en een avondgroep. De ochtendgroep,’Samen Verbonden’, komt om de week samen in Noardburgum op woensdagochtend van 9.30 tot 11.30 uur. De avondgroep, ‘De Lichtdragers’, komt ook om de week samen op woensdag maar dan van 19.45 tot 21.30 uur.

Bemoediging

Tijdens de bijeenkomsten luisteren we eerst naar een meditatie en daarover discussiëren we. Daarna is het tijd voor koffie en thee. Tijdens deze pauze schrijven we kaarten met mooie persoonlijke bemoedigingen aan de ouderen en zieken in de gemeente. Wij willen hen namelijk niet vergeten en vinden het belangrijk om lief en leed te delen.

Als de koffie op is, is het tijd voor ontspanning. Het hele jaar door zijn er verschillende activiteiten, zoals een bloemschikcursus of een quiz. Het seizoen wordt afgesloten met een reisje.

Twee keer per jaar is er een gezamenlijke avond met de vrouwenvereniging van de PKN-kerk in Noardburgum. Hiervoor nodigen we een gastspreker uit. Ook is er ieder jaar een fietstocht.

Wilt u eens een bijeenkomst bezoeken? U bent van harte welkom op woensdag in De Rank in Noardburgum.

Back To Top