skip to Main Content

Alpha-cursus

Wil je meer weten over het christelijk geloof maar weet je niet waar te beginnen? Tijdens de Alpha-cursus, tien avonden en een zaterdag, maak je kennis met de basis van het geloof en leer je mensen kennen die met dezelfde vragen als jij rondlopen.

Uitleg

De Alpha-cursus geeft een heldere en aansprekende uitleg over het christelijk geloof. Het programma is bedoeld voor iedereen die meer wil weten over het geloof, die zich afvraagt of er meer is tussen hemel en aarde of het geloof wel kent, maar wil weten wat het voor hem/haar kan betekenen.

De avonden hebben niet alleen een educatief maar vooral ook een sociaal karakter. Centraal staat de uitleg van het geloof door de cursusleiders. Voorafgaand wordt echter eerst samen in een ongedwongen sfeer gegeten en na afloop van de inleiding wordt in kleine groepjes met elkaar door gepraat. De cursus laat je zo niet alleen kennismaken met het geloof maar ook met mensen die worstelen met dezelfde vragen als jij.

In Nederland wordt de cursus op ruim 800 plaatsen gegeven. Meer dan 205.000 mensen hebben aan het programma meegedaan.

Contact

Bij voldoende aanmeldingen zal er een introductieavond zijn met uitleg over de cursus. Interesse in de Alpha-cursus? Neem contact met ons op.

De cursus is gratis omdat we vinden dat iedereen de kans moet krijgen kennis te maken met het geloof.

Back To Top