skip to Main Content

Crèche

Warmte, vertrouwen, gezelligheid en een veilige plek voor ieder kind vinden wij belangrijk. Liefdevol en respectvol met elkaar omgaan ook. We vertellen onze kinderen dat God van hen houdt. Wat er ook gebeurt.

Gezellig en veilig

Voor de kleintjes van 0-4 jaar hebben wij een gezellige en veilige crèche ruimte. Tijdens de ochtenddienst is er oppas aanwezig. De kinderen kunnen vanaf 9.50 uur worden gebracht en na afloop van de dienst weer worden opgehaald.

0-2 ½ jaar

De allerjongsten kunnen tijdens de dienst heerlijk spelen en plezier maken. Aan kinderen die dat leuk vinden, lezen we een kort (bijbel)verhaal voor. Kinderen die moe zijn, kunnen in een aparte ruimte een dutje doen.
Als je kindje naar de crèche komt, vinden we het fijn als je zelf een paar spulletje mee geeft: een flesje of drinkbeker met inhoud, een fruithap met lepel, een slab, luiers en verschoningsdoekjes. Heb je speciale wensen of bijzonderheden, overleg dit even met de crèchemedewerker.

2 ½- 4 jaar

De iets oudere kinderen kunnen lekker spelen en hun vriendjes ontmoeten. Liefdevolle aandacht voor elkaar vinden wij belangrijk. In de kring mogen de kinderen vertellen over hun belevenissen van de afgelopen week. Na de limonade en een koekje wordt er een verhaaltje uit de peuterbijbel verteld. De kinderen kunnen hier op reageren en er een werkje over maken. Zo kunnen ze na afloop papa en mama laten zien wat ze die ochtend beleefd hebben.

Voor vragen over de crèche kunt u contact met ons opnemen.

Back To Top