skip to Main Content

Sportdag / week

Ons geloof willen we niet alleen delen in het kerkgebouw maar ook op andere plaatsen. Op het sportveld bijvoorbeeld. Daarom houden we tijdens de meivakantie een sportdag of sportweek.

Meivakantie

Dit jaar was woensdag 4 mei al de vierde opeenvolgende editie. Dit keer was er geen sportweek, maar een sportdag.
De sportdag/week is een leuke sportieve ontmoeting. Er wordt niet alleen gesport, het is ook een mooie kans om nieuwe vriendschappen op te bouwen en meer te weten te komen over het geloof. Inwoners van Noardburgum, kinderen, sporters van Athletes in Action en sporters van de Baptistengemeente Noardburgum doen hieraan mee.

Die dag/week zijn er sportactiviteiten voor de kinderen en jongeren op twee velden in de wijk (het schoolplein en het voetbalveld). Tussen het sporten door wordt op allerlei manieren het evangelie van Jezus Christus verteld. Zo worden sketches opgevoerd, getuigenissen gegeven en persoonlijke gesprekken gevoerd. De dag / week wordt afgesloten met een barbecue voor het hele dorp.

Uw hulp is nodig

Het organiseren van een geslaagde sportdag/week lukt ons niet alleen. Daarvoor hebben wij hulp nodig. We hopen allereerst dat veel jongeren het sportteam komen versterken. Daarnaast hebben de sporters onderdak en maaltijden nodig. En last but not least zou het mooi zijn als iedereen langs zou komen bij de activiteiten.

Wilt u ons helpen of heeft u vragen? Neemt u dan contact met ons op.

Back To Top